Termeni și condiții donații

FUNDATIA AREA A CULTULUI CRESTIN PENTICOSTAL este o instituție de cult, aparținând Cultului Creștin Penticostal din România, având sediul în Oradea, str. Eftimie Murgu, nr. 2A, înregistrată la organele fiscale competente cu CUI 39249857, la 26.04.2018

Contul bancar curent este deschis la Banca Transilvania Sucursala Oradea, având IBAN RO16BTRLRONCRT0438444801 .

FUNDATIA AREA A CULTULUI CRESTIN PENTICOSTAL procesează/acceptă plăți online pe platforma www.areaccp.ro sub formă de donații/contribuții personale din partea persoanelor fizice sau juridice care doresc să contribuie la susținerea misiunii fundației.

Donațiile către fundație nu sunt returnabile, ele sunt expresia clară, deliberată a simpatizanților și susținătorilor fundației creștine și ai cultului penticostal.

Donatorul poate menționa care este scopul donației sale.

Termenii folosiți pentru plățile online pot fi: donații, suport, susținerea bisericii, întrajutorare sau alți termeni asociați conceptelor de dărnicie și facere de bine.

Modalitatea de plată este prin accesarea platformei www.areaccp.ro secțiunea donații și contact și apoi prin alegerea unei modalități de plată: paypal, transfer bancar sau plată cu cardul.

Plățile cu cardul sunt procesate de către Netopia Payments.

Dăruiește online!